Inbouwservice

Bij het inbouwen van taxi apparatuur streven wij naar de hoogste kwaliteitsnorm. Door de kwalitatieve montage worden storingen tot het minimum beperkt. Door het luisteren naar de wens van de klant en overleg met de klant vinden wij altijd een passenende oplossing. Meedenken in praktische en logistieke oplossingen hoort hier ook bij, met vele tevreden klanten als gevolg. De laatste jaren zijn auto’s veel complexer geworden door met name gebruik van canbus technologie. Juiste kennis, ervaring en toepassen van de juiste produkten levert die complexiteit ons geen problemen op.

Uitbouw of overbouw

Inbouwservice Henzen begrijpt als geen ander dat bij het vervangen van een auto of verkoop van een taxi er niet lang gewacht kan worden. Wij doen er alles aan dit zo spoedig mogelijk voor u te regelen.

RDW activeren of deactiveren

Onze medewerkers zijn bevoegd uw BCT’s te activeren na montage of deze te deactiveren bij uitbouw. Deze handelingen dienen geregistreerd te worden bij de RDW en de bestanden die hierbij vrij komen worden veilig gesteld. Elke wijziging of aanpassing aan de BCT of delen van het voertuig die invloed hebben op de BCT dienen geregistreerd te worden.

Voor de installatie werkzaamheden hebben wij een volledig ingerichte servicewagen om bij u op locatie in te bouwen. Ook is de mogelijkheid om naar één van onze werkplaatsen te komen.

Een offerte op maat?

Of het nu